Let's Exchange d Link!

Click me please...

Friday, November 25, 2011

Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1

Hahahaha..suppose aku datang ofis n wat kije...tp... nk wat Film Review dlu...


Ok...cite ni aku baru tgk semalam..25-11-2011..release kat mesia 24-11-2011...The 1st opinion is..sangat best okeh! Tapi papehal Twilight Saga still the best one..


Cite die gini...Edward and si Bella ni kawen.... (wedding dress Bella really damn stunning!!) and as expectedla...mestila Jacob down gilaaa..furthermore perkahwinan si Edward n Bella ni mungkin sbbkn Bella mati..


Waktu dorang tgh honeymoon...Bella got pregnant n d pregnancy progress rapidly! si Bella ni da tinggal tulang kering sbb baby half human half vampire tu sedut darah die.... melalui search yang dorang buat.. mungkin anak Bella n Edward tu adelah immortal child yang kalo dilahirkan mmg disaster r dunia ni (dalam cite tu la..)...


Time nk deliver baby tu...abes r darah si Bella ni baby tu (renesmee) sedut sampai kering... mmg suspen gila sbb very sure Bella akan mati! Nak tau ending? hah..pe lagi..angkat kaki p panggung yang berdekatanla.....hahaha... aku sure Part 2 die mesti best gilaaa!!! Can't wait for it!

p/s : Edward sangat kacak okeh dlm film ni!!!!!

0 comments:

Post a Comment