Let's Exchange d Link!

Click me please...

Tuesday, October 16, 2012

RENT ITEM - Kain Bulu (Off-White)

Dingdong!!!

Haha... Nak bukak kedai dah!

Tadaaaaaa.... Kain Bulu or its other name.. 'Fox Hair'...


Warna - Putih Pearl/Off White
Ukuran - 2.5m x 1.8m

Harga Sewa - RM40 + Deposit Keselamatan (RM30, dikembalikan sebaik sahaja barang dipulangkan)

Interested? He...email me!

xaccollection@gmail.com (Attn: Zue)

Other View!

Another View!

Another View!!

 ______________________________


Kain ni aku guna untuk buat alas mini pelamin nikah aritu..then cum my lil bro punye alas pelamin berendoi. Huhu, sayangla kan beli mahal tapi xpakai. Ada cadangan nak wat sarung bantal. Tapi..arghhh...it's so luffy i'm gonna die!!!

Haha..must well sewakan kat b2b len untuk wat alas pelamin tunang/nikah/sanding...etc as u wish! Boleh jugak nak buat alas untuk susun hantaran..or anything y korang rase nak wat lah!

Kebaikan? Harusla menjimatkan kos berbanding beli! Hehe...i mantan b2b u noe... So, sangat nak save every single cent-faham!

Cakap banyak plak dah...huhu...

Nak contact tau! Adios!




3 comments:

JaSmIn said...

salam....maaf iklan skit sape nk sewa baju penngantin http://kamida.blogspot.com/2012/10/baju-pengantin-untuk-disewaa.html

Norhidayah Seman said...

salam nk tnye beli kt mne ye kain bulu cmtu hehe

Fathin Aqila Ash'ari said...

salam..ni area mana?

Post a Comment