Let's Exchange d Link!

Click me please...

Friday, November 25, 2011

I am Bride-to-Be from Perak!!!

Hah..terkejut mak..nak wat announcement ke ape?

Hahaha..but that's for real... I'm getting married in june 2012...Lebih kurang 5months++ from now on!

Kenape perlu nak wat announcement ni? hahaha....sbnrnye aku nk cr make-up artist and OP + OV area Perak@Manjung.... so harap2 dengan announcement ni..dapatla jumpe b2b from Perak and sekaligus mendapatkan d best make-up artist+op+ov dengan harge berpatutan di kampong halamanku sane!!!

Apsal make-up, op n ov saje? yang lain tu aku xputuskan lagi....50-50 nk diy or tempah...ikut mase and budget jgk... tema wedding aku 'budget+diy wedding'..hahaha (kate jelah kedekot!). Xdela..bukan nk kedekut....mcm worthless nak bazirkan ribu2 semata-mata nak sewa barang-barang yang pada penilaian mata aku...typical-wedding-props. Bukan kate cerewet...cume aku xske bende2 typical (sume nak pelik pd org-my sis says)

Ade few diy project aku yang sedang on going...ade yang da 70% pn...insyaAllah aku akan share sume kat cni..skang dalam proses mengupdate belog ini supaya kelihatan seperti b2b punya belogg!! (jeles tgk belog2 b2b len cumel2 belake!)

So..please dont hesitate..if u drop by here...kindly follow me!!! (tgk tu..baru ade 8 follower..sedih!) hehe....follow jgn x follow..kepade y da follow tu..arigato gozaimazzzu!!

p/s: err..xpe kan aku ber 'aku-akuan' di sini...xpandaila nk bahasekan nama...haha...macam ayu sangat rase..i'm just writting what appeared on my mind...

12 comments:

NURUL IZAYANI said...

gud luck xue!! cpt2 carik b2b perak, hehehe..

xuelia said...

haha..tula...baru hegeh2 nk cr...

nur said...

i'm b2b from perak :)

Shayra said...

wah.. kalau dah jumpa, boleh share2. sbb saya pun bakal kawen ngn org manjung. hee

xuelia said...

nur & Shayra..hye! selamat berkenalan!!

orked violet said...

saye dr perak..saye da foLLow bLog awk =)

xuelia said...

he..tq orked!

Sofia Karim said...

me tooo..... but... xpandai la nak ber-diy ni..

orked violet said...

Xuelia..nk tnye update. so jumpe ker OV dr perak??? Sya tgh survey2.huhu

xuelia said...

xjumpa pn...sy xamek pn ov ntuk wedding sy aritu. huhu...

orked violet @ SYA said...

owh. OK. thanks dear =)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

Hye iam bride t be dari perak jugak..

Post a Comment