Let's Exchange d Link!

Click me please...

Wednesday, May 16, 2012

HB101 : White Carnation+Yellow Roses with Pearls HB (Jamie)

Dear guys!!

Hehe..1st try actually...Jamie adalah salah sorang bff aku masa kat UTM...sekarang merangkap officemate aku...Her big day is on this weekend (19 May 2012)...So, si tangan keras ini berusaha menghadiahkan beliau hb...hope she like it!! (aku rase aku suke sangat..haha..xmalu kan??)

Tema Nikah : Kuning Cair
Tema Resepsi : Hijau Lumut
Material : Tissue flower + crepe paper flower + pearls

Since kalau boleh nak guna untuk kedua-dua event, aku ligatla memikir cane nak combine the colours. So aku decide untuk combine white carnations (tissue flower) and yellow roses (crepe paper flower) with green pearls..pastu ngade letak pearl beads kat tangkai...(hasilkan impak mewah konon2)...haha..

Enjoy d pics!!

1st try HB!!
Tgk pearl tu...hehe..gigih tau...
Close-up tangkai pearl beads
Excited bejaye siapkan bunge cumel tu..haha!
B2B with her hb...he...
Haha..xde teaser2 lagi dah..trus full review...Aku siap titik-titikkan rose essence oil (lovely lace) kt bunga tu bagi wangi...(bagi ade feel mcm real roses..haha).

Macam bersedia nak menerima tempahan...anybody? (email me at xuelia_owen@yahoo.com)

p/s: xsempat nak wat watermark..sape curi gambar perut buncit tangan buruk (hope bakal pencuri seramm..;) )

Adios!

3 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

heee...nice la dear...
unic! :)
bole la order nanti...^_^

ciksusu said...

cantik!!

xuelia said...

haha..tqtq!!! 1st try..blehla..hehe....nk oder email taw!

Post a Comment