Let's Exchange d Link!

Click me please...

Monday, January 9, 2012

Doorgift Bertandang - 100% DONE!

Hehehe...

Weekend yang lepas..aku memerap kat umah siapkan doorgift untuk majlis bertandang..Since aku xmenyumbangkan pape kat cekpaes untuk duit hantaran...so, aku decide untuk sponsor something untuk kenduri die...but due to budget constraint n 'cerewet' constraint...I'm decided to DIYing the gift by myself.. Lagipun most probably kawan2 aku akan banyak datang kat sebelah dia..Al-maklumlah..rumah aku jauh di Perak sane..so kalo ade sponsor sumthing, bestla sikit kankankan..

Tapi...apakah mahu di DIY untuk jadikan doorgift? Untuk sebelah aku awal2 lagi aku dah decide...(apakah? nntla..ni turn doorgift bertandang! hehehe..kijam eh?) So, semasa hunting kedai craft untuk cari material doorgift sebelah aku..aku jumpa satu kedai ni...CRAFT HAVEN...dekat dalam OU..ooooohhhhhhhh...(kalo korang pencinta craft la...) MEMANG SANGAT HAVEN! Kat ctu mak segale barangan craft ade! huhuhu..pegi ceruk sane best..datang ceruk cni best..owner kedai die sangat2 kreatif! n informative jugak! Die xde masalah untuk jawab segala pertanyaan aku yang banyak tanye nih.

Hehe..so aku decided nak buat 500 pieces P.O.P fridge magnet! Hehe...and pagi semalam..dah siap kesemua 500 pieces tu..Alhamdullilah....




Silela cuci2 mate..hehe..ni yang ade waktu snap gambar...nnt kalo rajin snap sume...Korang akan rase best x kalo dapat mende nih? Kalo akula..aku rase best yela dah aku yang buat..huhu.. Adios!

4 comments:

nurul izayani said...

best!!!! oke..gue g uma pais la cmni..hehe..

xuelia said...

hahaha!!umah gue pon best jugak...ank as bff gue kne dtg umah gue jgk!

♥c!k Ann♥ said...

mane nak cari magnetnya yerk?

xuelia said...

he..time sy buat ni susah jumpa magnet. so sy beli button magnet (y bese lekat kt whiteboard tu) harga rm2=5pcs macamtu. Tapi skg macam kat daiso ade jual.. harga ikut size.. ade yang rm5=16pcs, tapi size kecikla..

Post a Comment